FI Ch EE Ch LT Ch

Red-Deego Rebel Romance

"Dippi"

  • Dipin jälkeläisiä /offspring:
 2007 pentue J, 2008 pentue K, 2009 pentue L, 2012 pentue S
Dippi on hyvin luonteikas ja ilmeikäs shih tzu narttu, joka on myös hyvin huomionkipeä ja pusuttelee paljon. Dippi osaa paljon erilaisia temppuja ja Dippi on hyvin fiksu tyttö. Kun Dippi oli pentu, hän oli ainoa koirani, ja olimme aina yhdessä. Dippi onkin melko mustasukkainen minusta (Jennikasta) ja osaa kyllä kertoa, jos olen huomioinut häntä liian vähän. Dippi on melko ylpeä, mutta rakastaa kaikkia ihmisiä ja odottaa kaikkien myös rakastavan häntä.

Dippi is the most sensitive of our bitches. She will tell you if she is "hurt". A true drama queen and patriarch in the same time! She needs lots of hugs and kisses and she loves to give kisses back too. Dippi can do many tricks and she is very truly a very clever girl. Dippi is arrogant but always playful and she is pretty energetic case. She is also jealous of her owner and need lots and lots of attention every day - she will announce if she has not gained enough of it for the day!

Uimassa kesällä 2006 /Summer 2006

Dippi valioksi kesällä 2010 /Summer 2010

Dippi keväällä 2011 /Spring 2011

Dippi pitää uimisesta ja lumesta, joten ulkoleikit ovat Dipille tärkeitä ympäri vuoden. Dippi onkin aina innoissaan lähdössä ulos! Näyttelyistä Dippi pitää myös, sillä tyttö rakastaa huomiota ja nauttii myös turkin laitosta, joskin pesemisestä hän ei niin kovasti pidä.Näyttelyissä Dippi yleensä esittää "itse itsensä", ja hurmaa tuomarit sekä katsojat iloisella olemuksellaan.

Dippi on kennelimme kantanarttu ja esiintyy monissa sukutauluissa. Dippi ei enää tee itse pentuja, mutta nauttii lastensa ja lastenlastensa seurasta meillä kotona.

In the summer time Dippi loves to swim and in winter she takes joy out of snow. She also loved shows and performing because she longs for attention, and there she got it a lot! She is also our "ground bitch" whom we build our new generation of Jo-Kin's Shih Tzus on. Before her in the pedigree there are Shih Tzus from kennel Suki-Yaki's and Fossella which is important to us.

"Dippi" is also very fertile and healthy and she has good natural instincts along with a true Shih Tzu character AND she has produced beautiful and succesfull offspring every time. So it is needless to say how much gratitude we feel towards her breeders, Kirsikka and Irina from kennel Red-Deego, who wanted to sire with our "Borje" (Suki-Yaki's Yield to Temptation) and gave us this wonderful bitch. Thank you girls!

Video Dipistä:

Joitain Dipin näyttelytuloksia:

Aika

Paikka

Tuomari

Tulos

10.5.2008

Rauma

Gert Christensen

AVO-ERI AVK1 PN1 VSP SERT

17.4.2010

Vaasa KV

Marja Talvitie

AVO-ERI AVK1 PN2 VASERT varaCACIB

13.5.2010

Kangasniemi

Melvin Beech

AVO-ERI AVK1 PN2 SERT

3.7.2010

Pori KV

Laurent Pichard

AVO-ERI AVK1 VSP SERT CACIB *FI MVA*

10.7.2010

Oulu KV

Mona Selbach

VAL-ERI VAK2 PN3

11.7.2010

Oulu KV

Carin Åkesson

VAL-ERI VAK2 PN3

4.9.2010

Helsinki

Paul Stanton

VAL-ERI VAK1 PN2

22.1.2011

Turku KV

Ekaterina Shenashenko

VAL-ERI VAK2 SA PN3

Lisää kuvia /more pictures in Galleriassa!