FI SE* LV* MVA

Jo-Kin's Jolly Rebel

"Jelly"

  • Syntynyt 29.3.2007
  • Sisaruksia 5kpl
  • Silmät, polvet ja sydän tutkittu
  • Pentueita 3kpl (2010, 2011, 2012)
  • Jellyn sukutaulu Kennelliiton koiranetissä -->

Jelly on Dipin ensimmäisestä pentueesta. Jelly nauttii huomiosta ja toiminnasta, mutta osaa myös iloita sängyllä lekottelusta ja prinsessana olemisesta. Jellyn nukkuukin mielellään sängyssä ja yöllä saattaa herätä siihen, että Jelly kiipeää tyynylle.

Ihaninta Jellyn ulkonäössä ovat lumoavat kasvot, sekä tasapainoinen rakenne. Jelly on erittäin sopusuhtaisesti rakentunut, vankka ja matala - typillinen shih tzu. Myös luonne on iloinen ja avoin, joskin tiettyä ylpeyttä löytyy, niin kuin kuuluukin.

Jelly 8vkoa

Jelly 3kk

Jelly 5kk

Jelly osaa monia hauskoja temppuja, kuten pompata selkään ja syliin, pyöriä ympyrää, hypätä käsien läpi ja paljon muuta. Jellyllä onkin diplomi agility-kurssilta. Tosin agility alkoi ilmeisesti jo hieman tylsistyttää Jellyä, koska muutaman kerran jälkeen Jelly päätti tehdä esteistä mielenkiintoisempia. Jelly ei esimerkiksi enää halunnutkaan mennä putken läpi, vaan hyppäsi putken päälle. Jelly olisi myös mielellään jäänyt A-esteen päälle istuskelemaan.

Jelly ei pidä siitä, jos ulkona on märkää. Jelly haluaa olla kaunis, suloinen ja huomion keskipisteenä. Jelly keksii paljon omia leikkejä ja oppii helposti uusia temppuja. Jelly pitääkin näyttelyistä, koska siellä saa paljon huomiota ja pääsee tekemään myös temppuja. Pentuna Jelly oli shih tzujen erikoisnäyttelyn ROP eli rotunsa paras pentu ja BIS 3 -pentu.

Näyttelyt kuitenkin jäivät ja Jelly ei pentuaikojen jälkeen juuri käynyt näyttelyissä, mutta asiaan tuli muutos. Kolmen pentueen jälkeen Jelly sai jälleen keskittyä "uraansa" ja tulokset olivat mahtavat! Jellystä tuli vuodessa niin Suomen, Latvian kuin Ruotsinkin muotovalio. Myös Jellyn pennut ovat pärjänneet näyttelyissä.

"Jelly" erikoisnäyttelyn 2007 ROP-pentu, ja veli "Försti" VSP-pentu!

Lisää kuvia Galleriassa!