Vastuullista kasvatustyötä
yli 20 vuoden kokemuksella

Mitä se tarkoittaa?

Meillä kaikki koirat asuvat kanssamme, nukkuvat sängyissämme ja vievät meitä kävelyille. Shih tzumme ja bostonimme elävät siis tavallista koiranelämää, eikä meillä ole erillisiä kenneltiloja. Näiltä sivuilta voit itse nähdä, miten koiramme elävät. Meille saa myös tulla kyläilemään, jos on kiinnostunut rodusta tai harkitsee meiltä pennun ostamista.

Kaikki pentumme ovat tottuneet arkisiin tilanteisiin, erilaisiin ääniin ja ihmisten kanssa touhuamiseen. Aloitamme pentujen totuttamisen hoitotoimenpiteisiin jo ihan pienestä alkaen, jotta jatko-opiskelu olisi mahdollisimman helppoa.

Pentumme saavat olla emonsa ja toisten koirien kanssa, jotta ne oppivat koirien tavoille, sekä tietysti ne kasvavat meidän ihmisten keskellä, yleensä olohuoneessa.

Vastuullisina kasvattajina kaikki pentumme on aina rekisteröity Suomen Kennelliittoon, jolloin pennut on myös mikrosirutettu. Teemme pennuista kirjallisen sopimuksen Suomen Kennelliiton sopimuspohjalle, ja pennut ovat eläinlääkärin tarkistamia sekä useaan kertaan madotettuja ennen luovutusta.

Meille on tärkeää, että pentumme ovat mahdollisimman terveitä, pitkäikäisiä ja onnellisia koko elämänsä. Siksi kartoitamme koiriemme terveyttä virallisilla terveystutkimuksilla, vaikka ne eivät shih tzuille olekaan pakollisia.

Meille on tärkeää, että pentumme ovat mahdollisimman terveitä, pitkäikäisiä ja onnellisia koko elämänsä. Siksi kartoitamme koiriemme terveyttä virallisilla terveystutkimuksilla, vaikka ne eivät shih tzuille olekaan pakollisia. Terveystulokset löytyvät Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä.


Haluamme tutustua uusiin omistajiin ennen kuin teemme myynti- tai sijoituspäätöksen, joten yleensä pentua etsivät tulevat kyläilemään luonamme vähintään kerran, ennen kuin annamme varata pennun. Emme myöskään tuo pentuja kenenkään luokse, vaan haluamme, että pentu tullaan noutamaan meiltä ja voimme rauhassa istua alas ja lukea yhdessä sopimuksen liitteineen ajatuksen kanssa läpi.

Toivomme, että kaikki pentumme saavat rakastavan kodin, jossa ne voivat elää koko elämänsä onnellisina. Siksi pidämme mielellämme yhteyttä pentujemme omistajiin ja toivomme kuulevamme perheiden kuulumisia!
Voit seurata meitä myös Facebook -sivuillamme!