FI MVA EE* MVA

San Fun Final Point

"Grandi"

Grandi 1v
synt. 22.9.2009
paino n. 8,4 kg
sisaruksia 3 kpl
pentueita 2 kpl (kennel San Fun 2011, 2013)
kasvattaja: kennel San Fun, Suomi

Grandi Kennelliiton Koiranetissä
Grandi tuli meille vasta kaksi vuotiaana, valioitumisensa jälkeen. Olimme olleet kiinnostuneita Grandista jo pojan ollessa pentu, mutta kasvattaja Sanna halusi pitää hänet itsellään. Kun Grandi sitten alkoi vähän ennen kaksivuotissyntymäpäiväänsä käydä näyttelyissä ja tuli pikapikaa valioksi heti kun mahdollista, kiinnitti se huomiomme ja keskustelimme jälleen Sannan kanssa. Ja kauppa syntyi!

Grandi VSP ja CACIB Karjalla 2012

Grandi liikkeessä Kuopiossa 2012

Grandi ei siis ole ollut meillä pennusta asti, mutta hurmasi meidät silti täysin. Tämä poika on erittäin hellyydenkipeä ja huomiohakuinen! Grandin olemus on ylväs, hänellä on mitä upein ryhti ja erittäin vetävä askel. Grandi on hyvin valpas ja eloisa, mutta osaa ilmaista selkeästi, kun häntä ei jaksa kiinnostaa. Tätä tapahtuu joskus näyttelyissä, ja silloin ei sitten mene hyvin. Mutta hyvällä tuulella Grandi on upea näky! Hännän ja pään kanto, varsinkin liikkeessä, ovat Grandin parhaita puolia.

Tällä pojalla on kulmauksia, ja ryhtiä ja olemusta voisi kuvailla "laivaksi täysissä purjeissa". Ilme on lempeä ja hyvin "skandinaavinen", runko on matala ja luonne iloinen - aito shih tzu siis. Grandi on selkeästi hitaasti kehittyvä ja jatkamme näyttelyissä käyntiä pojan kanssa varmasti vielä pitkään. Turkki on paksu, kiiltävä ja suora, pesun jälkeen mielettömän upea, enkä voisi ainakaan tällä hetkellä edes kuvitella leikkavani sitä! Onneksi Grandi on nuori ja saa pitää turkkinsa vielä monta vuotta.